hunterborn - Az Örök Tél országa
Bejelentkezés

Jelentkezz be!

Csatlakozz hozzánk!

 
Menü

//hunterborn.gportal.hu/portal/hunterborn/upload/767971_1466590911_07135.png
//hunterborn.gportal.hu/portal/hunterborn/upload/767971_1466590911_00657.png
//hunterborn.gportal.hu/portal/hunterborn/upload/767971_1466590912_07594.png
//hunterborn.gportal.hu/portal/hunterborn/upload/767971_1466590912_04444.png
 

//hunterborn.gportal.hu/portal/hunterborn/upload/767971_1466589376_07977.png

 
Chat

Ha cserét szeretnél, azt itt jelezd. Általában még aznap válaszolunk, amikor írsz.

Chat ikonok

 
Cserék

School of New Hopes RPG

Rosenberg Lovas Kollégium

Kayla völgy II.

Aglanir - Hősregék

Smile ~ You and me

Moorim Art School

NiaUnderworld

Seminarya

Balios Ranch

Curel Island RPG

PROJECT DC

Szuperhős akadémia

N O X H O L L O W

Basmaiw Kemne

 
Oldalinfó

FIGYELMEZTETÉS: A játék tartalmazhat vért, és erőszakot, csakis saját felelőségre játszható és olvasható.

Kapcsolattartás/elérhetőség: hunterbornrpg@gmail.com

Szerkesztők: Bloodless, Reshi

Téma: Fantasy RPG, Hosszú reag, Non realtime

Keletkezés: 2015.12.8.  Reborn/Újranyitás: 2017. 07. 01.

Játékosok száma: 8

Cserelehetőség: Fenntartva (korlátlan számban)

CSS: Linda


Karakterek:

Férfi: 9
Nő: 10

Adminisztrációra vár: -

 
Vércseppek
Indulás: 2017-03-10
 
Történet

A skaldok és tudósok már évszázadok óta regélik el letűnt korok elveszett meséit, őseink elveszett világát, és hősök történetét. Ám egyetlen rege maradt igazán fenn a száz meg száz tanulságos, mézédes lovagtörténet közül, melyet úgy nevezünk; történelem. Történet virágzó birodalmakról, átkokról, király és testvérgyilkosságokról, melyeket üknagyapáink üknagyapái éltek át századokkal fagyos világunk előtt. Ez a mese a mi eredetünk története.

A skaldok azt mesélik, századokkal ezelőtt őseink egy virágzó birodalomban éltek, békében és nyugalomban egyetlen ember, Urshkaar Aerden, a király uralma alatt. Azt beszélik nemesek gyűltek nagycsarnokaiba, hatalmas lovagi tornákat, bálokat és lakomákat rendeztek, a parasztok pedig még északon és aranyos búzát arattak, és égbenyúló városokat építettek. Hajók érkeztek szerte a tizenhárom szigetről, melyeknek nevét mi már nem is ismerhetjük, megrakva selymekkel, bársonnyal, arany ékszerekkel és különböző csodákkal a világ minden szegletéből. Templomok emelkedtek a népek pedig hittek a három régi istenben, és a szellemekben, akiket megtagadtunk és üldözni kezdtünk.
Három csodálatos hős otthona volt ez az ország; Aarus Aerdené, a bájos és művelt ifjúé, nővéréé Faelé, aki csodaszép volt akár egy virág, és bátyjuké, Waerisé, aki rettenthetetlen harcosként volt jelen.

Azt mondták az emberek boldogok voltak, a tavaszi napfény pedig minden évben megolvasztotta a hókupacokat, melyeket milliók meleg házfalak mögé bújva kerülhettek el. Egészen addig, amíg Urshkaar Aerden el nem hunyt fattya, Veroth Aerden keze által.

Ahogy Urshkaar teste kihűlt pengével szívében, és gyilkosát elnyelte a föld, Waeris Aerden, a trónörökös ifjú azonnal letette igényét apja trónjára, és maga helyezett koronát fejére a következő estén, hogy birodalmát egyben és épségben tarthassa, oldalán testvéreivel. Az emberek azonban apagyilkosnak, trónbitorlónak keresztelték el a gyorsan cselekvő ifjút, varjúnak nevezték, amiért apja sírhalmán trónolt, és nem mutatott gyászt.
A király azonban nem tűrhette a sértések sorozatát, így emberek haltak meg, egészen addig, amíg Aarus és Fael Aerden fel nem emelte hangját fivérük ámokfutása ellen. Azt mondják  Waeris Aerden a dühtől és fájdalomtól sérülten, őrülten száműzette testvéreit birodalmából, és összehívta lobogóit az akkori Theros - mára már Hollóvár - városában. Fael és Aarus válasza egységes volt; seregeket toboroztak, hogy megállítsák testvérük ámokfutását.

Fívér és nővér jelent meg Theros városának falai alatt, hatalmas, százezreket számoló seregeket maguk körül tudva, sorra nyerve csatákat testvérük harcosai ellen. A kapuk bezárultak előttük, és a békelobogók nem kaptak választ. Százezer ártatlan ragadt a falak között. Amikor a testvérek áttörték a kapukat, megkezdődött a Hollóvári mészárlás, amely százezrek életét követelte kegyetlen halállal szolgálva. Az Istenek nem voltak boldogok, amikor a holtak lelkei elárasztották a szellemvilágot, és a harcosok nőket erőszakoltak meg, gyermekeket öltek.

Aarus Aerden megmártotta pengéjét Waeris szívében, amikor szembe találta magát fivérével, és elfoglalta a trónt. A szellemvárost azonban maga mögött hagyta és székhelyéül Jeshradot választotta.

Fael magára hagyta fivérét, amikor értesült az erőszakról, amit harcosaik véghez vittek, és Aarus testvérgyilkosságáról. Bevetette magát az erdőbe, és soha többé nem kereste a férfiak szeretetét, vagy a háborúkat, helyette felépítette saját városát és birodalmát, ezáltal újból megosztva az egységes országot. Ott, a rengetegben talált rá Aarus és ő tettének átka, A Tél.

Azt mondják, az Istenek és a szellemek dühösek voltak. Jogtalanul haltak meg ártatlan lelkek és a zsarnokok megtorlás nélkül maradtak. A lelkek minden este sírtak a szellemvilágban azok után, akiket hátrahagytak. Igazságot kértek és a három isten megadta ezt nekik; a három testvér Örök telet, és soha el nem múló viszályokat hozott magával, és soha nem került többé ember fejére korona.

A tél és kétségbeesés pedig az istenek gyűlöletét hozta el. A bálványokat elégették, a templomokat lerombolták, a papokat pedig máglyákhoz kötözve végezték ki, és ezrek haltak tüzes halált. Ekkor az istenek leküldték a szellemeket a világba, hogy kiválasztott emberek testében segítsék az élőket a jó útra lépni, hogy megértsék, miért kell vétkezniük. Ezeket az embereket Átkozottaknak keresztelték el, és misztikus kék szemük vált ismertetőjegyükké. Feladatukat azonban nem tudták ellátni, akár csak a papokat és bálványokat, a csőcselék őket is tűzhalálra ítélte, megtagadva ezzel az örök élet lehetőségét az emberi testben ragadt lelkektől. Sikolyoktól volt hangos az éjszaka, és századokig tartott az Átkozottak üldözése, mígnem végleg kihaltnak hitték őket.

Aarus és Fael halála után híveik megalakították királyságaikat, pontosabban törzseiket. Ezeket a törzseket a két hős mintájára Aarusnak és Faelnek keresztelték el. Északon pedig ahogy a fegyverkezés abba maradt Waeris hívei megalapították a Waeris törzset, örök viszályban élve a két másik frakcióval.

Világunkban ugyan az Örök tél, négy hónapra elhagyja világunkat, a fagy így is százakkal végez, és még az ideiglenes béke ellenére is folyamatos konfliktusok lépnek fel a törzsek között. Félő, hogy háborúk robbanhatnak ki újból, ha a törzsfők nem vigyáznak.

Ugyan az átkozottakat századokkal ezelőtt nem látták, az Őszvég fesztivál alkalmával bebizonyosodott, amitől sokan rettegtek; a szellemekkel megszállt lelkek üldözése továbbra is folytatódik.

 
Első állomásunk egyben az egyik legfontosabb is. Tudom, rémisztően sok szöveg került erre az oldalra, azonban hiszem, hogy  a fentiekben nincs felesleges szó, és mindenkinek, aki komolyan gondolja a csatlakozást, érdemes figyelmesen átfutnia.
Röviden ez az oldal arról beszél, amit mi már történelemként ismerünk az oldalon. Itt vezetlek be abba világba, amiben játszani fogsz, itt olvashatsz arról, hogyan keletkezett.
A jelenlegi három törzs - erre majd később térünk ki - kialakulásáról beszél ez a rész, illetve arról, miért kell hőseinknek túlélnie egy fagyos, átkozott világban.

A következő pont a fentiekben megemlített törzsekről fog szólni, és egy kisebb betekintést ad a frakciók alapfelállásába.
 
//hunter-re-born.gportal.hu/portal/hunter-re-born/upload/775814_1498151044_09921.png

//hunter-re-born.gportal.hu/portal/hunter-re-born/upload/775814_1498151044_01924.png

//hunter-re-born.gportal.hu/portal/hunter-re-born/upload/775814_1498151044_06811.png

 

 

STARSTABLE Online csatlakozz te is egy remek közösséghez! Daisy BLOG    *****    Érdekelnek a zenei újdonságok? Kattints! ⏵ Popusz: Zenei blog. Kritikák, listák, ajánlók és még több.    *****    Halihó! Néhány újdonság a G-Portál Histórián! Toljuk meg az év végét, kovácsoljunk közösséget ismét! Csatlakozol? :)    *****    Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok    *****    Egy Blog az Én világom. :) Gyere és nézz be ha érdekel, az Online Játékok leírása, csináld magad dolgok, stb...    *****    Ön internet szolgáltató? Nem talál céget aki javítaná az elromlott hálózati, mikrohullámó eszközeit? Katt ide!    *****    Se kép, se hang? Hozza el, megjavítjuk! LCD TV, Inverteres hegesztõ, Mosó- Mosogatógép, és sok más. Garanciával!    *****    Elromlott? Mi megjavítjuk! Ipari és háztartási elektronika javítás! Garanciával. Elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Rendeld meg:Születési,elõrejelzési,párkapcsolati,fogamzási,hold horoszkóp,biotérkép.Ingyen konzultáció mindenrõl!Várlak!    *****    Keresek jó humorú szerkesztõ társat készülõ ZENÉS KABARÉ MÛSOROMHOZ    *****    Rendelj születési horoszkópot és ajándék 3 éves elõrejelzés,valamint ingyenes konzultáció az ajándékod. Várlak kattints!    *****    Iván és Sára kattttttt!!!!!!!!!!    *****    Erotika az állatövi jegyekben    *****    A szerelem karmája a horoszkópban    *****    Születési horoszkóp,ajándék 3 évi elõrejelzéssel,ingyenes konzultációs lehetõség, telefonon,messengeren,skypeon! Várlak!    *****    Kihagyhatatlan asztrológiai megrendelések, olvasmányok, szoftverek, ezoterikus témák sokasága vár az oldalamon. Várlak!!    *****    Vanessa Hudgens - Magyarország egyetlen mûködõ az egykori Szerelmes hang jegyek sztárjával foglalkozó oldala!    *****    A végtelen szeretet az egyetlen igazság, minden más illúzió.    *****    Ha sok mindent tudni szeretnél és válaszokra vársz látogass el oldalamra!    *****    SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK